maanantai 9. toukokuuta 2011

Mätsäri Ikkalassa

Lauantaina 7.5 käytiin Ikkalassa match showssa. Normaalisti en ehkä ihan niin pitkälle ajaisi mätsärin takia mutta tämä sattui olemaan kaverini naapurissa joten yhdistimme koirien leikkihetken ja mätsärin.

Oltiin Jumin kanssa ihan alussa isojen pentujen luokassa ja vastassa oli valkoinenpaimenkoira uros. Valkkari oli näyttävä ja tuomari mietti pitkään miten meidät sijoittaisi. Jumi sai lopuksi kuitenkin punaisen nauhan ja valkkari sinisen.

Punaisten pentujen loppukehässä juostiin ja seistiin. Yllätyksekseni Jumi on ruvennut seisomaan kanssani tosi kivasti (vaikken edelleenkään näe niitä jalka-asentoja ja mikä näyttää hyvältä/huonolta/jne). Ilmeisesti tuomarikin tykkäsi koska Jumi oli punaisten pentujen ykkönen! Saatiin 4kg ruokaa, leluja ja nameja.

BIS-kehässä oli kahdeksan koiraa. Kolme tuomaria arvioimassa ja Jumistus oli BIS3! Kivat oli myös BIS-palkinnot; Finlaysonin patakintaat ja Kalevala-koru sekä 2kg ruokaa.

Kaikenkaikkiaan mukava päivä ja iltapäivä menikin sitten riehuessa Ronnin kanssa. Oli niin väsynyttä koiraa, että vasta puolenyön jälkeen sain sen houkuteltua ulos iltapissoille...

Ainiin, koko viime viikko Jumi oli 100% sisäsiisti, melko rauhassa kun olin poissa (ei haukkunut/ulissut) ja mitä parasta - ei tuhonnut mitään koko viikon aikan! Ehkä tää meidän "rauha"-projekti vihdoin rupeaa tuottamaan tulosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti