perjantai 7. elokuuta 2015

lomalomalomalomaloma

Mulla alkaa L O M A !
En tiedä monetta vuotta pidän lomani elokuussa mutta perinteeksi se on muodostunut. Kelit on yleensä lämpimät, ei liian kuumat. Kaikki muut on palaneet töihin / kouluihin joten rannat yms on ihan vaan omaan käyttöön. Ihan parasta siis.

Pientä remonttipäivitystä ajattelin myös tehdä. Aita on nyt ollut pari viikkoa valmis ja pystyssä. Koirat nauttii täysin rinnoin ja niin myös palvelusväki. Aivan mahtavaa tuo aita ja meidän piha.
Se siis ulottuu tuonne metsään saakka. Koirat nauttii ihan täysin rinnoin ja en voi sanoa ettenkö minä ole ihan tyytyväinen. Lisäksi se on melko huomaamaton ja vaikka oli veemäistä pystyttää se niin loppujen lopuksi se meni aika nopeasti. Maakairalla ja hakasnaulaimella oli suuri osuus asiassa ja ilman niitä oltaisi todennäköisesti edelleen kaivamassa ekaa tolpanreikää.

Ostettiin myös tuossa kuukausi sitten auto. Toinen nelipyörä perheeseen sillä täällä jumalan selän takana ei todellakaan kulje busseja saatika mitään järkevää poikkiliikennettä jos bussi sattuisikin ajamaan ohi. Diisselikoneella varustettu Volvo V70. Ainoat kriteerit ostamiseen oli 
1. Diisseli (minulla on yli 50 km työmatka)
2. Koirien Variocage mahtuu paksiin
3. Se ei ole ruman värinen (okei tää ei ollut oikea kriteeri)

No Volvo tuli ja siirrettiin Variocage kyytiin. Koska Volvon paksi on pidempi kuin Fordin niin sain koirille lisätilaa melkein 10cm (eli sain venytettyä tuon DXXL täyteen mittaan). Nyt tyypitkin mahtuu kokonaan häkin sisälle seisomaan. Ostin (sorruin, ai nou) samalla uudet ventat niille Findogsilta.
Muuten elämä on aika laiffia, tässä pikkuhiljaa alkaa remppakäsi syyhyämään kun pääsee lomille. Tarkoituksena olisi entisöidä ruokapöytä + tuolit, "meikkipöytä", eteisen senkki ja olohuoneen senkki. Sen jälkeen uskaltaa ehkä jopa postaa jotain kuvia niistä... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti