tiistai 12. toukokuuta 2015

Terveydeksi!

Virallisesti Brio on nyt sitten C/C ja 0/0. Kuvissa ei näkynyt mitään hälyttävää, vähän rumat nupit ja vähän löysä (tosin eläinlääkärin mukaan kopeloitessa ei tuntunut yhtään niin löysiltä kuin mitä kuvissa näytti). Sydämen kuuntelutulos oli puhdas ja selkäkuvien lausuntoa odottelen vielä.

Jumilla kuultiin sivuääni maaliskuussa kun käytiin muissa asioissa eläinlääkärissä (eturauhanen, hammas). Ultrattiin tuossa maaliskuun loppupuolella jossa todettiin pieni hiippaläppävuoto, joka ei vaikuta sydämen toimintaan. Sydän on mittasuhteiltaan muutoin normaali. Koska Jumilla ei ole aikaisemmin todettu sivuääntä sydämessä (kuunneltu viimeksi lokakuussa 2014), eläinlääkäri epäili vahvasti, että kyseessä on tulehduksen aiheuttama muutos. Mitä ilmeisemmin hammasvaivat ovat aika yleisiä vuodon aiheuttajia. Vaiva ei kaipaa hoitoa.

Onneksi mennään kohti kesää ja toivon mukaan voidaan koko perhe jättää taakse kevään sairastelut. Toukokuulle on tiedossa pari näyttelyä, jälkileiriä, Brion MH-koe ja *tittididiiiii* mahdollisesti asuntokaupat. Mä niin muutan maalle ja koirat saa niin oman pihansa!


2 kommenttia:

  1. On Briostakin niin komia miehenalku tullut :) ja ihana tuo panta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen varjossa kasvanut doggi-pentu järkyttävillä huulilla :D

      Poista