maanantai 18. toukokuuta 2015

Auuu.

Ollaan muuttamassa putkiremonttia evakkoon (ja sieltä evakosta sitten toivon mukaan omaan taloon - uuh! siitä enemmän sitten joskus jos tapahtuu). Muutettiin koko viikonloppu ja lauantaina kannoin viimeistä laatikkoa alas kun astuin harhaan rapulta. Nilkka vinossa vedin sitten koko painollani siihen päälle. Lopputulema nilkka murtunut.

Nilkka murtuneen on muuten aika paljon mitä ei pysty tekemään. Ei pysty kävelemään. Ja mihin kaikkeen sitä kävelyä tarttiskin... pitäisi polkea jälkeä, juosta treeneissä ja niinkin simppeliä kuin ajaa autoa. Saati sitten käyttää koiria lenkillä tai viedä loppuun se hiton muutto.

Onneksi on mies joka hoitaa koirien ulkoilutuksen ja hartaasti toivon, että kun tässä pari päivää lepäilen niin pystyn taas ajamaan autoa. Kaiken kaikkiaan tämä ei ollut kovin järkevä veto kun ensi viikonlopusta lähtien on koiratapahtumaa taas jokaiselle sormelle. Nytkin jouduin jättämään Amstaffien Open Shown väliin kun istuin lääkärissä. Höh.

En siis suosittele. Saa vaan ruman lastan ja sukan (luojan kiitos ei kipsattu).

2 kommenttia:

  1. Sulla on siis nilkka murtunut, mutta ei kipsiä tai edes aircastia? Saatko astua jalalla vai käytätkö keppejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tuollainen kuvassakin näkyvä ilmalasta (vai mikä lie oli). Sellainen hirveä hökötys joka ei mahtunut mihinkään kenkään. Aika huonosti mä sitä käytin mutta onneksi nilkka parani melkein entiseksi - enää huomaa jälkipellolla kun tekee jalalla kiertoliikettä, että nilkka ottaa vähän itteensä.

      Poista