maanantai 20. huhtikuuta 2015

Silmämunamutaa

Olipa kerran tyttö joka oli tulossa koiratreeneistä kotiin. Autossa mukana oli hänen kaksi koiraansa. Iloisesti tyttö jutteli puhelimeen kaverinsa kanssa treeneistä ja miten mukavaa oli ollut.

Auton tyttö ajoi parkkiin, koirille puki remmit ja lähti kotia kohti. Pari askelta autosta muisti tyttö, että takapenkille jäi koirien paskapussit. Koirat malttamattomina tempoi remmissä, oli kova pissähätä ja nälkä. Tyttö jatkoi jutustelua puhelimessa ja kun vihdoin pääsi tien yli koirat oli sekunnin sadasosassa pissailemassa pitkin puita. Tyttö jatkoi iloista puhesorinaa ystävän kanssa samalla kun katseli koirien merkkailua.

SPLÄTS

Sellainen parin viinirypäleen kokoinen mutaklöntti tuli kuin ohjus konsanaan ja lenti suoraan tytön silmämunaan. Kotiin asti selvittiin puolivaloilla, silmästä valui vettä ja mutaa. Suoraan suihkuun lensi tyttö ja huuhteli vedellä silmän minkä pystyi. Suihkusta tullessaan puhdisti silmää topsilla ja huomasi samalla, että sidekalvon alla näkyi mutaa. Hetken härkittyä silmää totesi tyttö ettei se muta sieltä lähde ja huuti pojalle joka hänen kanssaan jakoi asuntoa, että "nyt lähdetään päivystykseen".

Päivystyksessä ei luojan kiitos ollut pitkää jonoa ja nopeasti tyttö pääsi käsittelyyn. Silmä puudutettiin, huuhdottiin, tarkistettiin, rasvattiin ja sidottiin. Merirosvolappu taskussa ja ab-salva kädessä passitettiin kotio. Viikon sairasloma.

Ei suositella kenellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti