maanantai 12. tammikuuta 2015

Laiskuutta ilmassa

Talvisin minua laiskottaa ja pahasti.
Typerä lumi on joka paikassa ja typerä pakkanen puree perseestä.

Koirat saavat olla aika paljon talvisin. Tällä hetkellä ei ole edes hallivuoroa jotta voisi siellä pyöriä joten treeneissäkin käydään sään ja lumitilanteen mukaan. Onneksi on kuitenkin ystävät... Ystävät joiden kanssa sopii aamulenkkejä viikonlopulle vaikkei tee sitä vähääkään mieli mennä taapertaa sinne kylmään. Ystävät jotka 5km kohdalla sanoo, että "jatketaan vielä hetki". Ystävät joiden kanssa se alkuun järjettömän pitkä, paska ja kylmä lenkki tuntuu ihan piis åf keikiltä loppujen lopuksi.

Koirat ainakin kiittää näitä ystäviä sillä näiden takia minäkin jaksan raahata tätä jokapäivä läskistyvää ruhoa eteenpäin. Mutta jälkeenpäin oli ihanaa olla taas - koirat saanut juosta sen 9km (+kaikki ekstrakilsat mikä kertyy irtiolon aikana) ja minä sain viettää ihanaa löhöilyä sohvalla koko loppuillan.


Tänään saan kaiken huipuksi hakea koirien uudet rotsit postista. Siellä olisi odottamassa kaksinkappalein toppabotteja (eli topattu sadeloimi Back on Trackiltä). Käyttökokemuksia saatte odottaa ainakin viikon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti