tiistai 9. joulukuuta 2014

Monen päivän postaus

Ei ole moneen päivään päivitetty blogia.
No eipä ole juurikaan mitään tapahtunutkaan. Koirat on ja menee, treenit on vaihdellut hyvästä huonoon ja kaikkea siltä välillä.

Kahdessa näyttelyssä käytiin Brion kanssa pyörähtämässä. Jyskylässä ja Helsinki Winnerissä.
Jyskylässä Brio oli ERI2 /4 ja sai mairittelevan arvion Paavo Mattilalta (ja minulla ei tietenkään ole sitä arvostelua tässä, että voisin kirjata sen teille).


 Helsinki Winnerissä Brio oli ERI3 /10 ja sai sielläkin hyvän arvion ruotsalaiselta Mats Lindborgilta.

"Goda proportioner. Välformat huvud. Korrekt bett. Bra ögon och öron. Utmärkt hals och rygg. Något hög svansansättning. Bra kropp, ben och tassar. Goda vinklar. Fria rörelser." 

 ~ Hyvät mittasuhteet. Hyvin muotoutunut pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja selkä. Hieman korkea hännänkiinnitys. Hyvä keho, jalat ja tassut. Hyvät kulmaukset. Vapaat liikeet.

 Jumi ei saanut näytellä ollenkaan kehässä Helsingin Voittaja-viikonloppuna mutta sen sijaan käytiin Koirakoulu Kompassin kanssa esiintymässä DOBOn merkeissä jälleen. Meillä oli uusi ohjelma ja pari uutta temppua joten syksy on mennyt sujuvasti niitä treenaillen.


Pitkän viikonlopun jälkeen käytiin sitten eilen Brion kanssa vielä rokotuksilla. Meinasin ruveta väittää vastaan kun hoitaja kysyi, että "yksivuotisrokotuksilleko tulitte?". Kesti hetken tajuta, että mun isomies onkin vielä niin pieni, että käy vasta yksvuotisrokotuksilla... Aika tuntuu rientävän ja samalla seisovan paikallaan - kovin kummallista :) Brion paino oli muuten 26,6kg ja Jumi 28,2kg.

Kaiken kukkuraksi meille on toivon mukaan luvassa perheenlisäystä (ihan ihmismuodossa tällä kertaa). Ihan siitäkin syystä on ollut vähän hiljaisempaa blogin suhteen - mitä päivittäisin kun makaan lähinnä sohvan pohjalla pahoinvoivana tai sitten olen töissä. Tuntuu, että mitään järkevää ei ainakaan saa aikaiseksi.

Mutta kesällä pitäisi siis lisäys tulla jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä miten koirat reagoi lapseen. Jumin kanssa en ole niin huolissani, se on sellainen vankka peruskallio jonka elämä kulkee tasaista raidetta eteenpäin mutta Brion kanssa onkin sitten mielenkiintoisempaa. Ihan jo siitäkin syystä, että Brio on hyvinkin vilkas ja vilkkaudessaan sen piuhat pitenee entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti