perjantai 22. heinäkuuta 2011

Näytelmä Pöytyällä

Pitkästä aikaa kirjoittelen... Kesä vie mennessä ja kesäkiireiden keskellä ei tee mieli istua koneella kirjoittelemassa. Kaikkea ollaan kuitenkin koiran kanssa puuhasteltu, on treenattu, on leikitty, uiti, lenkkeilty ja käyty näyttelyissä (sekä virallisessa, että mätsäreissä).

Viime viikonloppuna oltiin Pöytyän näyttelyissä. Jumin toinen virallinen esiintyminen ja minun ensimmäinen. Jännitti ihan kamalasta etukäteen mutta onneksi kaikki sujui melko mutkattomasti sitten paikan päällä. Olin loppujenlopuksi tosi tyytyväinen päivään vaikkakin palkinto olisi voinut olla eri...

Erityisesti lämmitti tuomarin kommentti kun ojensi nirunarun mulle "Tänään EH koska koira on niin pentumainen vielä, että ei pärjää aikuisille uroksille mutta sinulla on käsissäsi erittäin lupaava nuori uros".

Jumi JUN EH tuomari Tapio Ranta
Hyvät rungon mittasuhteet. Ikäisekseen hyvin kehittynyt (10kk). Sukupuolileima voisi olla selvempi. Hyväilmeinen pää. Erinomainen kaula ja ylälinja. Riittävä raajaluusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hyvin. Tarvitsee aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti